Η συναυλία του Βασίλη Λέκκα στην Δράμα με την Ορχήστρα Σύγχρονης και Μοντέρνας Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Δράμας

Μοιραστείτε

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012

Η συναυλία του Βασίλη Λέκκα στην Δράμα με την Ορχήστρα Σύγχρονης και Μοντέρνας Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Δράμας

Δημοσίευση  Admin Την / Το Πεμ Ιουν 27, 2013 7:52 am


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 και ώρα 21:00, στα Γρασίδια της Αγίας Βαρβάρας η συναυλία σύγχρονης και μοντέρνας μουσικής με ερμηνευτή τον Βασίλη Λέκκα και την ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Δράμας (η οποία αποτελείται από μαθητές Α΄ Γυμνασίου έως και Γ΄ Λυκείου). 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, Μαρκόπουλου, Ξαρχάκου και Τρανταλίδη, και διοργανώθηκε από το Μουσικό Σχολείο Δράμας και τον Δήμο Δράμας στο πλαίσιο των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2013. 
Η διδασκαλία και διεύθυνση της Ορχήστρας Σύγχρονης και Μοντέρνας Μουσικής του Μουσικού Σχολείου, καθώς και οι ενορχηστρώσεις ήταν του καθηγητή του Μουσικού Σχολείου, Νικολάου Γιαμαλή. 


Το κοινό παρακολούθησε ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και συναίσθημα με ερμηνείες υψηλού επιπέδου από μεριάς Βασίλη Λέκκα αλλά και των μουσικών της ορχήστρας. 

Η πρόσκληση η φιλοξενία και η υποδοχή του Βασίλη Λέκκα ήταν από το Μουσικό Σχολείο Δράμας σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας με επικεφαλής την διευθύντρια του Σχολείου κα. Ευαγγελία Σπυράκου.


    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Ιαν 19, 2019 9:48 pm