ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

Μοιραστείτε

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση  Admin Την / Το Δευ Δεκ 10, 2012 9:01 am

Παρασκευή 14/12/12
Στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί Συναυλία με παραδοσιακά και ευρωπαϊκά τραγούδια και κάλαντα, σε σύμπραξη Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας. Συμμετέχουν οι χορωδίες των μαθητών της α΄ και β΄ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου, των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μαθητών της στ΄ δημοτικού.


Σάββατο 15/12/12

Στην Κεντρική σκηνή της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί κουκλοθέατρο - μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στο Παρίσι», στην ελληνική γλώσσα, σύμπραξη των Καθηγητών γαλλικής γλώσσας Π.Ε. Δράμας, του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας και του Μουσικού Σχολείου Δράμας.
Η προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο να τονίσει τους διαπολιτισμικούς δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας και κυρίως να συμβάλει σε μια πιο θετική προσέγγιση της γαλλικής γλώσσας από τους μαθητές, χρησιμοποιώντας το κουκλοθέατρο ως διδακτικό εργαλείο.


Δευτέρα 17/12/12

Στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί μουσικοθεατρική παράσταση με τους μαθητές του ΕΕΕΚ Δράμας και του Μουσικού Σχολείου. Το έργο είναι διασκευή του βιβλίου Κάποτε στη Μελωδιούπολη του Γιώργου Κωνσταντινίδη, με θέμα τη μουσική, τη διαφορετικότητα και την αποδοχή του άλλου. Η παράσταση ανεβαίνει με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ – 3 Δεκεμβρίου).


Πέμπτη 20/12/12

Στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική χριστουγεννιάτικη συναυλία. Συμμετέχουν οι χορωδίες και οι ορχήστρες βυζαντινής, παραδοσιακής και ευρωπαϊκής μουσικής των μαθητών, καθηγητών και αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Δράμας με βυζαντινά μέλη, κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μουσικές του κόσμου.
Η βραδιά θα συνεχιστεί με το γλέντι μαθητών, καθηγητών και γονέων στο κέντρο «ΝΗΣΑΚΙ» στις 21:30, όπου θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα της Γ΄ λυκείου του Σχολείου μας. Το ζωντανό πρόγραμμα θα καλύψουν εξ ολοκλήρου μουσικά σύνολα μαθητών, αποφοίτων και καθηγητών του Σχολείου μας.

Παρασκευή 21/12/12

Στις 09:00 – 10:30 η παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Δράμας θα καλαντίσει στις Αρχές του τόπου.
Αμέσως μετά στην Κεντρική σκηνή της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ και ώρα 11:00, σε σύμπραξη με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Δράμας οι μαθητές της β΄ γυμνασίου θα σκορπίσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Τέλος, από τις 11:00, η μπάντα του Σχολείου μας θα γεμίσει με κάλαντα και χριστουγεννιάτικους ήχους το εμπορικό τρίγωνο της πόλης μας.


Σάββατο 22/12/12

Στην Κεντρική σκηνή της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ και ώρα 11:45 θα πραγματοποιηθεί κουκλοθέατρο - μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στο Παρίσι», στην ελληνική γλώσσα, σύμπραξη των Καθηγητών γαλλικής γλώσσας Π.Ε. Δράμας, του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας και του Μουσικού Σχολείου Δράμας.
Η προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο να τονίσει τους διαπολιτισμικούς δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας και κυρίως να συμβάλει σε μια πιο θετική προσέγγιση της γαλλικής γλώσσας από τους μαθητές, χρησιμοποιώντας το κουκλοθέατρο ως διδακτικό εργαλείο.


Όλες οι εκδηλώσεις, εκτός της Δευτέρας, εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ονειρούπολη Δράμας 2012».

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Ιαν 19, 2019 8:46 pm